Salong - Massor med salong

Salong i Landskrona

Salong i Landskrona Totalt i Landskrona finns det 9 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Landskrona som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Landskrona som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Landskrona genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Landskrona

Camé, Salong

Övre Gatan 133

Salong Swietlana

Storgatan 42

Salong Stilig i Landskrona

Järnvägsgatan 32A

Fler om skönhetsvård i Landskrona

Salong Jill

Östergatan 112

Iva Salong

Nygatan 1

Salong Blondie

Slottsgatan 6

Britts Hårvård

Regeringsgatan 15

Ännu mer skönhetssalogner i Landskrona

Salong Rody

Nygatan 7B

Salong Matilda

Rådhustorget 6


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter