Salong - Massor med salong

Salong i Hörby

Salong i Hörby Totalt i Hörby finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Hörby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Hörby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Hörby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Hörby

Salong Verandan


Gamla Torg 5
242 31  Hörby

Salong Lisette & Wacker


Nygatan 15
242 31  Hörby

Salong Årstiderna


Ekstigen 1
242 35  Hörby

Fler om skönhetsvård i Hörby

Emmas & Karolins Salong AB


Gamla Torg 3
242 31  Hörby


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter