Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Höllviken

Salong i Höllviken Totalt i Höllviken finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Höllviken som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Höllviken som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Höllviken genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Höllviken

Gunnar Holst Hårersättningar AB


Falsterbovägen 79
236 51  Höllviken

Salong Viken


Henriksdalsvägen 16
236 34  Höllviken

Kroppsateljen Höllviken HB


Steffensvägen 49
236 38  Höllviken

Fler om skönhetsvård i Höllviken

Salong Mäster Jakob, Jonny Jacobsson


Polisvägen 5A
236 31  Höllviken

Salong Harmoni på Näset AB


Brädgårdsvägen 28
236 32  Höllviken

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter