Salong - Massor med salong

Salong i Hässleholm

Salong i Hässleholm Totalt i Hässleholm finns det 10 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Hässleholm som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Hässleholm som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Hässleholm genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Hässleholm

Harmoni - Din Hudvård i Hässleholm

Frykholmsgatan 14A

Stora Salongen Hudvård

Stadshusgatan 10

Salong BM

Järnvägsgatan 17

Fler om skönhetsvård i Hässleholm

Salong Camé

Frykholmsgatan 11

Salong Parant

Tredje Avenyen 29

Blå Salong AB

Andra Avenyen 3

Salong SaxEtt, Carina Sköld

Mandelblomsvägen 11

Ännu mer skönhetssalogner i Hässleholm

HeadWig

Andra Avenyen 10

Salong Qetesh

Godtemplaregatan 1A

Salong Ingalill

Stortorget 1


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter