Salong - Massor med salong

Salong i Mjölby

Salong i Mjölby Totalt i Mjölby finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Mjölby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Mjölby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Östergötland eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Mjölby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Mjölby

Studio Hair Art


Kungsvägen 63
595 41  Mjölby

S:1 Hårdesign


Järnvägsgatan 18
595 52  Mjölby

Salong Ewa Classon


Bockarpsvägen 3
595 51  Mjölby

Fler om skönhetsvård i Mjölby

Salong Marianne


Kungshögagatan 4
595 32  Mjölby

Hon & Han


Dackeplan 3B
595 32  Mjölby


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter