Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Finspång

Salong i Finspång Totalt i Finspång finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Finspång som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Finspång som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Östergötlands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Finspång genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Finspång

Salong Daily


Norra Storängsvägen 73
612 42  Finspång

Salong Blizzy


Linköpingsvägen 92
612 38  Finspång

KOCY & Co.


Bergslagsvägen 13
612 30  Finspång

Fler om skönhetsvård i Finspång

På Håret Anna o. Pernilla


Kalkugnsvägen 4
612 30  Finspång

Salong Chic


Stora Allén 24
612 40  Finspång

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter