Salong - Massor med salong

Salong i Lindesberg

Salong i Lindesberg Totalt i Lindesberg finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Lindesberg som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Lindesberg som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Örebro län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Lindesberg genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Lindesberg

Salong Kungsan


Kungsgatan 35
711 30  Lindesberg

Salong Jaxon


Kungsgatan 29
711 30  Lindesberg

Salong Kiff


Klockaregatan 24
711 31  Lindesberg

Fler om skönhetsvård i Lindesberg

Salong Page


Kungsgatan 5G
711 30  Lindesberg

My Beauty


Östermalmsvägen 8
711 31  Lindesberg

Salong Marie


Kompassvägen 9
711 35  Lindesberg

Salong Sabina


Kristinavägen 36
711 30  Lindesberg


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter