ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong i Kumla - Hitta en bra salong i Kumla
Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Kumla

Salong i Kumla Totalt i Kumla finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kumla som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kumla som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Örebro län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kumla genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kumla

Salong Goa


Trädgårdsgatan 6
692 31  Kumla

Salong Excellent


Köpmangatan 10
692 30  Kumla

Salong Irehn


Västra Drottninggatan 11
692 33  Kumla

Fler om skönhetsvård i Kumla

Hårmetropolen


Hagendalsvägen 16
692 30  Kumla

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter