Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Degerfors

Salong i Degerfors Totalt i Degerfors finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Degerfors som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Degerfors som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Örebro län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Degerfors genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Degerfors

Salong Annette


Garagegatan 5
693 30  Degerfors

Åsalongen


Trädgårdsmästaregatan 9
693 34  Degerfors

Salong Sompis


Herrgårdsgatan 8
693 31  Degerfors

Fler om skönhetsvård i Degerfors

Salong Hon o. Han


Medborgargatan 12
693 30  Degerfors

Salong Hårtoppen


Medborgargatan 10
693 30  Degerfors

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter