Salong - Massor med salong

Salong i Piteå

Salong i Piteå Totalt i Piteå finns det 12 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Piteå som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Piteå som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Norrbotten eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Piteå genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Piteå

Hårstudion

Småstaden

Min Salong

Ljungvägen 7

Paus

Lillbrogatan 8

Fler om skönhetsvård i Piteå

Salong Antoniett

Kyrkbrogatan 12

CAU+CO

Aronsgatan 2

Vejm Make Up

Prästgårdsgatan 45

Salong Ulla

Källbogatan 61

Ännu mer skönhetssalogner i Piteå

PULS

Hamngatan 42

Salong Ewa

Kvastgatan 7

Clippstudio 8

Uddmansgatan 8

Ytterligare salonger i Piteå

Jevi

Lasarettsvägen 5

Salong Cita

Månskensgatan 18


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter