Salong - Massor med salong

Salong i Kiruna

Salong i Kiruna Totalt i Kiruna finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Kiruna som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Kiruna som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Norrbotten eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Kiruna genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Kiruna

Salong Berit o. Lasse


Hjalmar Lundbohmsvägen 46
981 31  Kiruna

Salong Vinter


Mommagatan 3
981 32  Kiruna

Stinas Salong


Meschplan 1
981 31  Kiruna

Fler om skönhetsvård i Kiruna

Salong Hårflätan


Kyrkogatan 39
981 37  Kiruna

Britts Salong


Vinkelvägen 4B
981 38  Kiruna

Salong Belamie


Steinholtzgatan 6
981 32  Kiruna


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter