Salong - Massor med salong

Salong i Haparanda

Salong i Haparanda Totalt i Haparanda finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Haparanda som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Haparanda som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Norrbottens län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Haparanda genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Haparanda

Salong Marique


Sundellsgatan 7A
953 32  Haparanda

Salong Guldsaxen


Storgatan 76A
953 32  Haparanda

Salong Beauty


Köpmansgatan 5
953 32  Haparanda

Fler om skönhetsvård i Haparanda

Salong Primadonna


Storgatan 88
953 31  Haparanda


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter