Salong - Massor med salong

Salong i Ljungby

Salong i Ljungby Totalt i Ljungby finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Ljungby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Ljungby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kronoberg eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Ljungby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Ljungby

Studio C


Eskilsgatan 9B
341 30  Ljungby

L.a.p & Co HB


Storgatan 13
341 30  Ljungby

Salong Hårlocken HB


Torsgatan 1
341 33  Ljungby

Fler om skönhetsvård i Ljungby

Salong Virveln


Storgatan 1A
341 30  Ljungby

Salong Skincare


Harabergsgatan 18
341 36  Ljungby

Salong Frizzy


Hångersvägen 11
341 38  Ljungby

Salong Christina


Egnahemsvägen 30
341 37  Ljungby

Ännu mer skönhetssalogner i Ljungby

Salong Annica


Smultronvägen 51
341 34  Ljungby


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter