Salong - Massor med salong

Salong i Alvesta

Salong i Alvesta Totalt i Alvesta finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Alvesta som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Alvesta som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kronobergs län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Alvesta genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Alvesta

Salong Anna


Skolgatan 4
342 30  Alvesta

Salong Hamrarna


Ringvägen 23
342 32  Alvesta

Salong Else-Marie


Fjärdingsvägen 13
342 34  Alvesta

Fler om skönhetsvård i Alvesta

Salong Ingela


Järnvägsgatan 3
342 30  Alvesta

Salong Ann-Britt


Nybolundsvägen 1
342 35  Alvesta

Salong Mini


Sköldstad Södregård 1
342 94  Alvesta


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter