ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalong i Vimmerby - Hitta en bra salong i Vimmerby
Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Vimmerby

Salong i Vimmerby Totalt i Vimmerby finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Vimmerby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Vimmerby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kalmar län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Vimmerby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Vimmerby

Salong Z


Storgatan 54
598 37  Vimmerby

Salong 16 Kvadrat


Kungsgatan 6
598 35  Vimmerby

Salong Kammen


Sevedegatan 26
598 37  Vimmerby

Fler om skönhetsvård i Vimmerby

Klippsalongen


Björksebo Pinnaremåla
598 96  Vimmerby

Salong Furan


Furugatan 13B
598 34  Vimmerby

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter