Salong - Massor med salong

Salong i Västervik

Salong i Västervik Totalt i Västervik finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Västervik som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Västervik som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kalmar län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Västervik genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Västervik

STIL


Storgatan 13
593 30  Västervik

Salong Charme, Damfriseringen


Strandvägen 3
593 30  Västervik

Salong Sissel


Alvikens Gård 2
593 37  Västervik

Fler om skönhetsvård i Västervik

Magdalenas Skönhet


Ludvigsborgsgatan 10
593 50  Västervik

Salong Birgitta


Rådhusgatan 39
593 33  Västervik

Rosavilla, Salong


Elofs Backe 7
593 41  Västervik


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter