Salong - Massor med salong

Salong i Nybro

Salong i Nybro Totalt i Nybro finns det 8 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Nybro som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Nybro som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kalmar län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Nybro genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Nybro

Ines Nail-Lash

Hornsgatan 24

Salong Hårlänken

Lilla Trädgårdsgatan 3

Salong Twister

Fabriksgatan 6

Fler om skönhetsvård i Nybro

Salong Klippet

Grönvägen 2C

Salong Hårstrååt

Gamla Stationsgatan 4A

Salong Uni-Sax

Storgatan 13

Salong Linda

Doktor Sandbergs Gata 4A

Ännu mer skönhetssalogner i Nybro

Salong Timo Sara Dahlin

Sveaplansgatan 5


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter