Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Färjestaden

Salong i Färjestaden Totalt i Färjestaden finns det 4 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Färjestaden som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Färjestaden som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kalmar län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Färjestaden genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Färjestaden

Salong Saga


Storgatan 123
386 35  Färjestaden

Intermezzo Frisör & Shop Drop In


Ölands Köpstad
386 31  Färjestaden

Salong Saga Hud och Naglar AB


Norra Möckleby 170
386 96  Färjestaden

Fler om skönhetsvård i Färjestaden

Salong Gårdby


Gårdby 153
386 92  Färjestaden

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter