Salong - Massor med salong

Salong i Borgholm

Salong i Borgholm Totalt i Borgholm finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Borgholm som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Borgholm som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Kalmar län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Borgholm genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Borgholm

Salong Saga

Södra Långgatan 18

Salong Birgitta & Co

Östra Kyrkogatan 12

Salong Karin & Carin

Södra Långgatan 30

Fler om skönhetsvård i Borgholm

Salong Gittan

Folkparksvägen 17

Team WellNEss Friskvårdsutveckling

Ålfiskaregatan 55A


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter