Salong - Massor med salong

Salong i Eksjö

Salong i Eksjö Totalt i Eksjö finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Eksjö som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Eksjö som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Jönköpings län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Eksjö genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Eksjö

Salong Gränden AB

Norra Storgatan 26

Salong Annelie

Stockholmsvägen 7A

Salong Mey & You AB

Norra Storgatan 21

Fler om skönhetsvård i Eksjö

Skönhetskompaniet

Jungfrugatan 8

Salong Borgen AB

Stora Torget 1

Salong Stadskällaren AB

Stora Torget 0

Salong Studio C

Norra Storgatan 18


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter