Salong - Massor med salong

Salong i Visby

Salong i Visby Totalt i Visby finns det 11 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Visby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Visby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Gotlands län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Visby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Visby

Töisabitens Salong

Adelsgatan 30

Salong Tidlös

Adelsgatan 2

Salong Annika

Syrengatan 7

Fler om skönhetsvård i Visby

Salong Kalufsen

Vindelbosgatan 4B

Salong Ann Frisörteam

Söderväg 16A

Salong Jane

Polhemsgatan 20B

Salong Louise i Visby AB

Adelsgatan 21

Ännu mer skönhetssalogner i Visby

Salong Whila

Söderväg 16

Nyans

Hästgatan 5

Salong Patcharin

Signalgatan 8A

Ytterligare salonger i Visby

Hår & Sånt

Nygatan 1


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter