Salong - Massor med salong

Salong i Sandviken

Salong i Sandviken Totalt i Sandviken finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Sandviken som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Sandviken som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Gävleborg eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Sandviken genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Sandviken

Salong Kaxig


Köpmangatan 10
811 39  Sandviken

Salong Kalufsen


Odengatan 44A
811 31  Sandviken

Salong Storgatan 25


Storgatan 25
811 34  Sandviken

Fler om skönhetsvård i Sandviken

Salong emelie. a


Storgatan 30
811 34  Sandviken

Salong Knuten


Hyttgatan 16
811 30  Sandviken

Annas Topp till Tå


Odengatan 31
811 31  Sandviken


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter