Salong - Massor med salong

Salong i Ljusdal

Salong i Ljusdal Totalt i Ljusdal finns det 5 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Ljusdal som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Ljusdal som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Gävleborg eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Ljusdal genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Ljusdal

Salong Kajsa

Gamla Kyrkogatan 8

Salong Donna

Gamla Kyrkogatan 1

Salong Syrran & Jag AB

Stationsgatan 4

Fler om skönhetsvård i Ljusdal

Fröken Johanssons ekologiska salong

Tingsgatan 12

Salong Eveline

Norra Järnvägsgatan 59


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter