Salong - Massor med salongA--0A-NS - EX - U2-0

Salong i Bollnäs

Salong i Bollnäs Totalt i Bollnäs finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Bollnäs som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Bollnäs som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Gävleborg eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.

H-NS - EX - U2-1

Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Bollnäs genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Bollnäs

Marias Hudvård


Våggatan 15
821 42  Bollnäs

Lottas Hud & Nagelvård


Odengatan 12B
821 43  Bollnäs

Salong MAN


Trädgårdsgatan 6
821 42  Bollnäs

Fler om skönhetsvård i Bollnäs

Salong i Malmström


Långgatan 17B
821 43  Bollnäs

Salong Hår & Häpna


Framnäsvägen 19
821 43  Bollnäs

Topp till Tå


Trädgårdsgatan 6A
821 42  Bollnäs

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter