Salong - Massor med salong

Salong i Mora

Salong i Mora Totalt i Mora finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Mora som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Mora som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Dalarnas län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Mora genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Mora

Salong Hårrufset


Vasagatan 11
792 32  Mora

Christinas Salong


Fridhemsplan 4C
792 30  Mora

Salong Spegeln


Kyrkogatan 31
792 30  Mora

Fler om skönhetsvård i Mora

Frisörerna hos oss


Kyrkogatan 25
792 30  Mora

Salong Inger


Hjortronvägen 14
792 51  Mora

Salong Ekologisk i Mora AB


Millåkersgatan 11A
792 31  Mora


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter