Salong - Massor med salong

Salong i Avesta

Salong i Avesta Totalt i Avesta finns det 11 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Avesta som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Avesta som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Dalarna eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Avesta genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Avesta

Salong Din & Min

Åsgårdsvägen 13

Flotta Flätor

Myrgatan 3

Salong Gaiaa

Köpmangatan 25

Fler om skönhetsvård i Avesta

Salong Glada Miner

Grönvallen 14

Salong Irene, Irene Sundstedt

Corneliusgatan 42

Malins Hårstudio

Myrgatan 10

Salong Continental

Älvbrovägen 35

Ännu mer skönhetssalogner i Avesta

Salong Hårfager

Kungsgatan 17

Salong Hunky Dolls

Axel Johnsons Väg 75

Salong Hårvågen

Markustorget 1

Ytterligare salonger i Avesta

Margtas Hud & Fotvård

Bergslagsvägen 3B


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter