Salong - Massor med salong

Salong i Ronneby

Salong i Ronneby Totalt i Ronneby finns det 6 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Ronneby som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Ronneby som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Blekinge län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Ronneby genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Ronneby

Salong Prinsgatan HB


Prinsgatan 15
372 30  Ronneby

Salong Purity


Kungsgatan 22
372 30  Ronneby

Salong Marie Vouge


Övre Brunnsvägen 8
372 36  Ronneby

Fler om skönhetsvård i Ronneby

Astra Salongen


Ågårdsgatan 1
372 35  Ronneby

Salong Mili


Karlskronagatan 24
372 30  Ronneby

Per-Lock, Salong


Kyrkogatan 11
372 30  Ronneby


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter