Salong - Massor med salong

Salong i Karlshamn

Salong i Karlshamn Totalt i Karlshamn finns det 7 salonger och någon salong har garanterat den skönhetsvård som du är värd. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra salong i Karlshamn som kan förlänga håret eller fixa ögonfransarna och även priserna kan variera mycket. En klar fördel är ifall du kan få en rekommendation på en riktigt bra salong som kan fixa din manikyr, pedikyr eller ta bort oönskad hårväxt. Det går också att jämföra olika skönhetssalonger, som erbjuder hårförlängning eller nagelvård via nätet.

Då det finns många salonger och skönhetsinrättningar i Karlshamn som erbjuder olika former av skönhetsvård är det bra att kontakta några av dem i Blekinge län eller kolla på internet gällande pris och typ av tjänster de erbjuder. Då du kontaktar någon salong är det bra ifall du har en idé om vilket typ av skönhetsbehandling du vill ha och hur mycket du har råd att lägga på ditt utseende. Bäst information och tips får om du detta genom att besöka några salonger hemsidor.


Det går lätt att komma i kontakt med någon fräsch salong i Karlshamn genom att kolla med någon av salonger nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra salonger i Karlshamn

Salong Chaplin


Kungsgatan 46
374 36  Karlshamn

Salong Spader Madame


Erik Dahlbergsvägen 77
374 39  Karlshamn

Salong Eva Hårfin


Ronnebygatan 36
374 35  Karlshamn

Fler om skönhetsvård i Karlshamn

Rubb & Stubb HB, Salong


Christopher Schrödersgatan 6
374 36  Karlshamn

Salong Noir


Ronnebygatan 20
374 35  Karlshamn

Hårverksta'n, Studio


Saltsjöbadsvägen 48
374 30  Karlshamn

Salong Bekim


Stadsportsgatan 14
374 38  Karlshamn


Meny - Salong
Till förstasidan på www.salong.orgHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Fransförlängning    AnsiktsbehandlingMakeUpNyheter